Friday, September 9, 2011

Pak Itam Inn Chalet, Cherating

PAK ITAM INN, CHERATING.


PAK ITAM INN CHALET AT CHERATING PAHANG

Pak Itam Inn Chalet is a traditional Malay village styled resort offers Malay Only. It offers the tranquility and comfort of traditional Malay village. Each room is equipped with an attached bathroom and is fully air-conditioned for your convenience and comfort.
1) Rate: RM70 to RM180 a day
    
(Refer to room size)
2) Facilities:
     
• Recreation center
     
• Wifi
     
• Restaurant (Seafood Fresh)
     
• BBQ
     
• Karaoke
3) The site camping is available
4) Activities
    
• Fishing Trip (optional, not included in package)
    
• Beach Volleyball
5) For bookings :-
Person Incharge: Ms. Salmah / Mr. Nazri Yusof / Ms.Lin
Phone: 013-936 8870 / 019-948 5343 / 017-306 2487
Email: haslindaniel@yahoo.com

9 comments:

  1. ermm dah lama x bercuti kat Pak Itam Inn ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tak? dekat dengan pantai tak? kluar homestay nampak pantai terus ke cm ne? nak bercuti tgah servey tempat

      Delete
  2. ad bilik x untuk 19/11/2012-21/11/2012?

    ReplyDelete
  3. saya nk buat family day...bleh bg details x sbb kalau boleh nk dlm 50 blk..ada provide mkn x n tau harga....please reply asap sbb family day dlm bln 12...tq

    ReplyDelete
  4. Kalau 11/01/2014 malam ada kosong tak ?

    ReplyDelete
  5. tumpang tanye dekat tak dengan pantai?

    ReplyDelete
  6. Nak tanya . Yg rm180 tu maximum berapa org ?

    ReplyDelete
  7. menyesal aku deal dgn pengurusan chalet ni...booking awal pun xguna klu dh org yg menguruskn ni GELAP MATA DGN DUIT!!! boleh plak kata dh penuh (student2 U buat rombongan borong duduk abis semua unit)...dahla datang dr KL, berjam2 memandu tp bila datang katanya dah penuh...walhal aku dah booking awal tu!!! AKU XKAN DUDUK MENGINAP KT CHALET NI WALAUPUN DIBERI PERCUMA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 tahun lps, ok je chalet ni, lps bapaknya x jaga, dah jd lain mcm lak...bila $$$ mengaburi mata...

      Delete